فرصت طلبی به شیوه ترکیه

رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه طی مذاکرات و دیدارهایش در سفر اخیر به مقر سازمان ملل متحد در نیویورک،مدل جدیدی از فرصت طلبی و وارونه جلوه دادن حقایق را به نمایش گذاشت.

دولت ترکیه که خود یکی از پای‌گذاران و پشتیبانان مالی و تسلیحاتی و همچنین طراح بسیار از حملات و عملیاتهای تروریستی گروه تکفیری "داعش" است، در روزهای اخیر طی دیدارهایش با باراک اوباما رییس جمهور و جو بایدن معاون رییس جمهور آمریکا برای حضور در ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش! دو پیش شرط تعیین کرده است.

به گفته رسانه های آمریکایی دو پیش شرط اردوغان شامل تعیین منطقه پرواز ممنوع بر فراز یک سوم خاک سوریه و بطور مشخص استانهای همجوار با ترکیه و تغییر اهداف و سیاست گذاریهای ائتلاف مذکور از مبارزه با داعش به "مبارزه تا نابودی دولت قانونی و منتخب سوریه به ریاست بشار اسد رییس جمهور سوریه عنوان شده است.

 به گزارش رسانه های آمریکایی،در این دیدارها جداگانه رییس جمهور و معاون رییس جمهور آمریکا از اردوغان خواستند تا به ائتلاف ضد داعش ملحق شده و اجازه استفاده آمریکا و ائتلاف مذکور از پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه را برای بمباران و حملات هوایی اهداف گروه تروریستی داعش صادر کند.

 به اعتقاد کارشناسان سه سال پس از وقوع شورشهای مسلحانه تروریستی بین المللی علیه دولت و مردم سوریه به رهبری آمریکا و پادویی سه کشور ترکیه، عربستان و قطر، هیچکدام از اهداف تعیین شده از سوی طراحان این توطئه بزرگ علیه این کشور مهم عضو محور مقاومت ضد اسراییلی محقق نشد و این موضوع کشورهای حامی تروریسم در منطقه مانند ترکیه را به صرافت سواستفاده از وضع موجود و رها کردن آخرین تیر ترکش که همانا سواستفاده از ائتلاف به اصطلاح ضد تروریسم برای مبارزه با بزرگترین رکن مبارزه با تروریسم تکفیری در خاورمیانه یعنی دولت قانونی کشور سوریه انداخته است.

 در همین زمینه رسانه های وابسته به معارضان دولت رجب طیب اردوغان در ترکیه با انتقاد شدید از طرح پیش شرط از سوی اردوغان برای مبارزه با ترور آن را مایه ننگ ترکیه دانسته و طرح موضوع تعیین منطقه پرواز ممنوع در خاک سوریه را بدور از واقعیات موجود میدانی و قوانین حقوقی بین المللی ارزیابی کردند.

 گفتنی است که مطابق قوانین بین المللی ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه در صلاحیت شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار دارد که با توجه به مواضع دو کشور چین و روسیه در حمایت کامل از دولت سوریه در سالهای اخیر و دارابودن حق وتو از سوی این کشورها، تصویب طرح فوق امری محال ارزیابی می شود
واحد پژوهش"اردبیل مهد تشیع"
Date published: 12:00
10 / 10ScaleMaximum stars
Starts: 10/16/2017 12:14:46 PM
Ends: Duration:
P.O. Box:
Ardabil,
Iran


‣آزادی حاج طالع؛ طلیعه حرکتهای نوین شیعیان جمهوری آذربایجان
1394/05/13 آزادی حاج طالع؛ طلیعه حرکتهای نوین شیعیان جمهوری آذربایجان
ادامه
آزادی حاج طالع باقرزاده ، روحانی مبارز و رهبر "ساز ...
‣نگاهی به فعالیتهای وهابیت در جمهوری آذربایجان
1394/01/15 نگاهی به فعالیتهای وهابیت در جمهوری آذربایجان
ادامه
ایران به عنوان پرچمدار و پیشرو در اهداف والای تشیع ...
‣تاملی در بیانات اخیر حضرت آیت الله عاملی
1394/01/15 تاملی در بیانات اخیر حضرت آیت الله عاملی
ادامه
قومگراها چه مشکلی با عاشورا و امام حسین (ع) دارند؟
‣حاج محسن صمداُف: نماد پایداری و غیرت مردم آذربایجان
1394/01/15 حاج محسن صمداُف: نماد پایداری و غیرت مردم آذربایجان
ادامه
حاج محسن صمداف تاکنون مورد انواع شکنجه ها و فشارها ...
‣تحلیل رفتار ترکیه در قبال حوادث کوبانی
1394/01/15 تحلیل رفتار ترکیه در قبال حوادث کوبانی
ادامه
ترکیه عصبانیت کردها را می‌بیند و خوب متوجه تبعات آ ...
‣فرصت طلبی به شیوه ترکیه
1394/01/15 فرصت طلبی به شیوه ترکیه
ادامه
چرا ترکیه به ائتلاف آمریکایی پیوست؟
ارسال نظر درباره مطلب

ارسال
SiteMap